Месечна архива: септември 2018

Почетна2018септември

ИЗВЕШТАЈ ОД ОБУКА: Подобра соработка меѓу ГО, јавни институции, бизнис сектор и локално население за нивно зголемено влијание на процесот на локално одлучување во областа рурален развој

Охрид, Хотел Холидеј М 21.08.2018 - 22.08.2018 На ден 21.08.2018 [...]

By |2019-06-24T16:03:40+02:00септември 21st, 2018|

Обука 2: Доживотно учење во контекст на рурален развој

Локалната Акциона Група ЛАГ Скардус – Јегуновце  во партнерство со Здружението за [...]

By |2019-06-24T16:03:50+02:00септември 17th, 2018|

Повик за понуди до угостителски објекти во Општина Јегуновце и Општина Теарце

Здружението за унапредување и развој на образованието на возрасни Мрежа [...]

By |2019-06-24T16:04:00+02:00септември 10th, 2018|

Повик: Експерт за обука за Доживотно учење во контекст на рурален развој

Здружението за унапредување и развој на образованието на возрасни Мрежа [...]

By |2019-07-22T12:14:22+02:00септември 10th, 2018|

Барање на понуда за конференциска опрема потребна за озвучување на обука

Барање на понуда за конференциска опрема потребна за озвучување на [...]

By |2019-07-22T12:14:10+02:00септември 10th, 2018|

Повик за понуди: Модератор за обука за Доживотно учење во контекст на рурален развој

Здружението за унапредување и развој на образованието на возрасни Мрежа [...]

By |2019-07-22T12:14:02+02:00септември 10th, 2018|
Go to Top