Месечна архива: октомври 2018

Завршна конференција на проектот “Доживотно учење за Рурален развој”

На ден 30.10.2018 во Парадокс – Тетово се одржа Завршна [...]

By |2019-06-24T16:02:43+02:00октомври 31st, 2018|

Обука: Доживотно учење во контекст на рурален развој

На ден 28.09.2018 во Ресторан Нов Жеден, Јегуновце се одржа [...]

By |2019-06-24T16:03:31+02:00октомври 8th, 2018|
Go to Top