lagskardus

Почетнаlagskardus

About lagskardus

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far lagskardus has created 23 blog entries.

Повик за понуди до угостителски објекти во Општина Јегуновце и Општина Теарце

Здружението за унапредување и развој на образованието на возрасни Мрежа [...]

By |2019-06-24T16:04:00+02:00септември 10th, 2018|

Повик: Експерт за обука за Доживотно учење во контекст на рурален развој

Здружението за унапредување и развој на образованието на возрасни Мрежа [...]

By |2019-07-22T12:14:22+02:00септември 10th, 2018|

Барање на понуда за конференциска опрема потребна за озвучување на обука

Барање на понуда за конференциска опрема потребна за озвучување на [...]

By |2019-07-22T12:14:10+02:00септември 10th, 2018|

Повик за понуди: Модератор за обука за Доживотно учење во контекст на рурален развој

Здружението за унапредување и развој на образованието на возрасни Мрежа [...]

By |2019-07-22T12:14:02+02:00септември 10th, 2018|

Работилница за симулација на ИПАРД апликација преку ЛАГ-ови

Фондација за Агро центар за едукација Скопје во соработка со [...]

By |2019-07-22T12:13:45+02:00јуни 30th, 2018|

ЛАГ Скардус организираше работилници во соработка со Општина Јегуновце

Во рамките на проектот "Градење на функционално партнерство меѓу локални [...]

By |2019-07-22T12:13:20+02:00април 24th, 2018|

Покана за учество на обука за ЕУ програми за рурален развој

Почитувани, Здружението ЛАГ Скардус во соработка со општина Јегуновце го [...]

By |2019-07-22T12:13:14+02:00април 4th, 2018|
Go to Top