Home Blog Style 12013-05-24T19:56:57+02:00

Avada includes a blog shortcode you can use anywhere on the site!

This blog shortcode was submitted by Markus, one of our Avada users and now on our developing team! It just goes to show what an awesome community we have, everyone is willing to help & share ideas. Dont wait, be a part of the Avada community today!

ИЗВЕШТАЈ ОД ОБУКА: Подобра соработка меѓу ГО, јавни институции, бизнис сектор и локално население за нивно зголемено влијание на процесот на локално одлучување во областа рурален развој

By |септември 21st, 2018|Categories: Novosti|

Охрид, Хотел Холидеј М 21.08.2018 - 22.08.2018 На ден 21.08.2018 и 22.08.2018 година, во Хотел Холидеј М, Охрид се одржа дводневна обука на тема “Подобра соработка меѓу ГО, јавни институции, бизнис сектор и локално население [...]

Коментарите се исклучени на ИЗВЕШТАЈ ОД ОБУКА: Подобра соработка меѓу ГО, јавни институции, бизнис сектор и локално население за нивно зголемено влијание на процесот на локално одлучување во областа рурален развој

Обука 2: Доживотно учење во контекст на рурален развој

By |септември 17th, 2018|Categories: Novosti|

Локалната Акциона Група ЛАГ Скардус – Јегуновце  во партнерство со Здружението за унапредување и развој на образованието на возрасни Мрежа за доживотно учење – МДУ Тетово , во рамките на Програмата за мали грантови на проектот "Национален рурален парламент како [...]

Коментарите се исклучени на Обука 2: Доживотно учење во контекст на рурален развој

Повик за понуди до угостителски објекти во Општина Јегуновце и Општина Теарце

By |септември 10th, 2018|Categories: Novosti|

Здружението за унапредување и развој на образованието на возрасни Мрежа за доживотно учење – МДУ Тетово во партнерство со Локалната Акциона Група ЛАГ Скардус – Јегуновце, во рамките на Програмата за мали грантови на проектот "Национален рурален парламент [...]

Коментарите се исклучени на Повик за понуди до угостителски објекти во Општина Јегуновце и Општина Теарце

Повик: Експерт за обука за Доживотно учење во контекст на рурален развој

By |септември 10th, 2018|Categories: Novosti|

Здружението за унапредување и развој на образованието на возрасни Мрежа за доживотно учење – МДУ Тетово во партнерство со Локалната Акциона Група ЛАГ Скардус – Јегуновце, во рамките на Програмата за мали грантови на проектот "Национален рурален парламент како [...]

Коментарите се исклучени на Повик: Експерт за обука за Доживотно учење во контекст на рурален развој
Go to Top