Medium Alternate

ПочетнаMedium Alternate
Medium Alternate2013-05-24T20:06:54+02:00
810, 2018

Обука: Доживотно учење во контекст на рурален развој

By |октомври 8th, 2018|Categories: Novosti|Коментарите се исклучени на Обука: Доживотно учење во контекст на рурален развој

На ден 28.09.2018 во Ресторан Нов Жеден, Јегуновце се одржа обука на тема “Доживотно учење во контекст на рурален развој”, како активност од проектот “Доживотно учење за Рурален развој”. Овој [...]

2109, 2018

ИЗВЕШТАЈ ОД ОБУКА: Подобра соработка меѓу ГО, јавни институции, бизнис сектор и локално население за нивно зголемено влијание на процесот на локално одлучување во областа рурален развој

By |септември 21st, 2018|Categories: Novosti|Коментарите се исклучени на ИЗВЕШТАЈ ОД ОБУКА: Подобра соработка меѓу ГО, јавни институции, бизнис сектор и локално население за нивно зголемено влијание на процесот на локално одлучување во областа рурален развој

Охрид, Хотел Холидеј М 21.08.2018 - 22.08.2018 На ден 21.08.2018 и 22.08.2018 година, во Хотел Холидеј М, Охрид се одржа дводневна обука на тема “Подобра соработка меѓу ГО, јавни институции, [...]

1709, 2018

Обука 2: Доживотно учење во контекст на рурален развој

By |септември 17th, 2018|Categories: Novosti|Коментарите се исклучени на Обука 2: Доживотно учење во контекст на рурален развој

Локалната Акциона Група ЛАГ Скардус – Јегуновце  во партнерство со Здружението за унапредување и развој на образованието на возрасни Мрежа за доживотно учење – МДУ Тетово , во рамките на Програмата за мали грантови на [...]

1009, 2018

Повик за понуди до угостителски објекти во Општина Јегуновце и Општина Теарце

By |септември 10th, 2018|Categories: Novosti|Коментарите се исклучени на Повик за понуди до угостителски објекти во Општина Јегуновце и Општина Теарце

Здружението за унапредување и развој на образованието на возрасни Мрежа за доживотно учење – МДУ Тетово во партнерство со Локалната Акциона Група ЛАГ Скардус – Јегуновце, во рамките на Програмата за мали грантови [...]

1009, 2018

Повик: Експерт за обука за Доживотно учење во контекст на рурален развој

By |септември 10th, 2018|Categories: Novosti|Коментарите се исклучени на Повик: Експерт за обука за Доживотно учење во контекст на рурален развој

Здружението за унапредување и развој на образованието на возрасни Мрежа за доживотно учење – МДУ Тетово во партнерство со Локалната Акциона Група ЛАГ Скардус – Јегуновце, во рамките на Програмата за мали грантови на [...]

Go to Top